Dobrodošli na še eni od 10^n – tih spletnih strani. Moje ime je Igor ( Russian form of Ingvarr. It was brought to Russia by the Varangians in the 10th century – kdo bi si mislil?) in pišem se Mazej. Skupaj Igor Mazej. Glede priimka ne vidim pomena vrednega modrovanja. Kaj ti moja stran nudi? Hmmm … vse in nič. Kako za vraga sem se znašel na tvoji strani se verjetno sprašuješ. Verjetno me poznaš, si zame slišal/a, ti je prekleto dolg čas in sam/a ne veš kaj iščeš ( ampak le mirno! sedaj si našel/la ), ali pa si morda intergalaktični nori maniak, ki je v iskanju superinteligentnega testnega subjekta CH544545WRX naključno naletel na mojo malenkost in obstal v mojem malem delu univerzuma. Ah, sedaj je kar je in ti si kjer si. Malo si oddahni, globoko vdihni, klikni, beri, glej, občuduj, čuti in piši.

Poleg možnega sindroma utrujenih oči, težav z vidom, bolečin v hrbtu, sindroma karpalnega kanala, sinovitisa ter glavobola, vam garantiram, da hujših posledic ne boste utrpeli. Če pa že pride do takšnih ali drugačnih hujših zdravstvenih zapletov zaradi branja mojih vsebin, pa v naprej sporočam, da ne prevzemam nobene odgovornosti. V bistvu lažem, v neškodljivost svoje strani sem tako prepričan, da garantiram, da do hujših zapletov ne bo prišlo.

Kaj lahko izgubiš? 3 dragocene minute tvojega življenja!!! “Ampak, ali je vredno, da zate zapravljam svoj dragoceni čas?” Seveda da je vredno! Spoznal si še enega homosapiensa več. O meni lahko marsikaj izveš, skozi moje fotografije lahko vidiš kar sem nekoč videl tudi jaz, moja izražanja, zanimivo točko, ki mi je nekoč in nekje padla v oko in sem jo ujel v piksle večnosti. Prebereš lahko moje misli, ki mi rojijo po glavi v različnih trenutkih in različnih psihofizičnih stanjih.“Ampak jaz ne znam brati misli” praviš? Sedaj jih znaš! Hoho praviš, “nikoli nisem gledal iz takšnega zornega kota, morda pa je ogled tvoje in tvoji podobnih strani res lahko zabaven in zanimiv.” Tako je prijatelj moj! Dobrodošel na moji spletni stran. Če sem te uspel prepričati, ti želim obilico užitka med obiskom pri meni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja