Proti koncu tekočega leta sem pisal bore malo. Imam kar slabo vest. A kot vsako leto, bom tudi tokrat malce pred novim letom objavil nov zapis. Sedaj je že to nekakšna tradicija. Skoraj ne morem verjeti, da je leto že skoraj naokoli. Definitivno se mi zdi, da mi je tole leto do sedaj najhitreje minilo. Zgodilo se je kar precej stvari. Tudi malce večji življenski preobrati. Ampak vse je del življenja in vse se zgodi z namenom. Vsaka akcija ima svojo reakcijo in v življenju to prekleto dobro drži. Vsaka poteza, ki jo naredimo, pa naj bo še tako banalna, se bo nekoč in nekje manifestirala v nekakšni reakciji. Mnogo sem se naučil, mnogo sem spoznal. Leto 2013 mi je dalo par koristnih lekcij. Precej bolje sem spoznal tudi sebe.

Lahko bi z osladnim pred-novoletnim besedičenjem in željami bluzil v nedogled, ampak tokrat ne bom. Nekako sem začel verjeti besedam starejših, ki pravijo, da z letami čas hitreje beži. Čeprav je to popolna relativnost so občutki precej resnični. Dnevi precej hitro bežijo mimo. Zato je pomembno, da svoj čas poskušamo porabiti kar se da koristno. Spoznal sem, da je laganje in metanje peska sebi v oči vedno slaba naložba, da je zdrava mera egoizma vedno dobra, laž ima lahko daljše noge a resnica bo v veliki večini vedno prišla na plan. Vedno je dobro biti iskren in biti v dobri telesni in kondicijski formi. Spoznal sem, da bi bilo veliko bolje, če bi dan imel 48 ur. Pomembno je, da znas biti sam s sabo in da imaš kakšen hobi. Da se lahko vedno nekam zatečeš. Dobri prijatelji so prekleto pomemben del kvalitetnega življenja. Nikoli ne nehaj zaupati. Nikoli ni dobro imeti prevelikih pričakovanj, saj je tako padec veliko nižji. Dosti bo :). In pa seveda, ne nehaj pisati bloga hehe.

Za leto 2014 imam, kot vsako leto, velika pričakovanja. Sem eden tistih ljudi, ki jim novo leto pomeni svež začetek. Kot sem že nekoč pisal ima novo leto močan psihološki vpliv na nas. Kot nekakšen močan placebo efekt. Ostalo mi je še precej “TODO-jev” iz leta 2013, ki se jih bom v 2014 trudil realizirati. Hvala vsem, ki ste me in me še boste brali!

Vse lepo v letu 2014!

“Včasih korak naprej pomeni, da naredimo korak nazaj.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.