Zdi se, da sem komaj pisal Srečno 2012 in že je tu 2013. V 2013 sem imel kar nekaj ciljev. Nekaj sem jih dosegel, nekaj ne. Kakorkoli že, bilo je precej čudovito in uspešno leto. Novo letnih zaobljub več ne bom delal, jih pa vseeno podpiram. Novo leto je popoln čas za nov začetek, da obrnemo list in začnemo znova. Seveda je le navaden dan, kot kakšen drug, ampak ima pa tisti čar, ko človek čuti, da bi lahko kaj izboljšal. Prinaša novo upanje in nov zagon. Gre za bolj duhovno prepričanje ali ne vem kako se naj izrazim hehe. Torej, kar gradite nove cilje in nove zaobljube. Če vam jih uspe še izpolniti, toliko bolje.

Stavim, da se bo jutri prodaja cigaret kar občutno znižala. Morda bo nižja celo kakšen teden dni. Bo pa verjetno danes toliko bolj visoka, saj si bodo ljudje delali še zadnje zaloge cigaret in preden končajo s tem, bodo danes močno pretiravali. Tako sem jaz zadnji teden s hrano. “Jebemti, včeraj sem se ob 23.30 peljal na bencinsko po chips in ledeni čaj … not good at all”. Nehal bom kaditi, to je tista klasična. Dragi bralec, ki imaš ta načrt, iz vsega srca si želim, da ti uspe.

Tokrat ne bom pisal spisov in bom kratek. Vsem želim uspešno in srečno novo leto. Še posebej tistim, ki morda berete tale moja besedičenja. Hvala vam! Želim vam vse najboljše. In, če želim VSE najboljše, pomeni to vse kar je možno. “A veš tisto, ko ti nekdo reče vse najboljše in potem še pol ure našteva kaj vse ti želi čeprav je že v prvem stavku jasno povedal, da ti želi VSE najboljše”.  Čemu torej še to neskončno naštevanje dobrih želja? No, to! Ampak to sem spet samo jaz hehe. Torej, vsem, VSE najboljše v letu 2013 in tudi v naslednjih letih. Želel bi si pri ljudeh videti več optimizma, več sprejemanja in dobrote. Naj vam bo danih čim več tistih drobnih, čarobnih trenutkov, ko se zavemo, da je življenje resnično nekaj čarobnega.

V istem mahu pa pozivam vse ljudi, da ne pozabijo na proteste za boljšo Slovenijo tudi v letu 2013. Naj ideja, pogum in vizija ne zamrejo. Naj bodo cilji doseženi.

In seveda ni novega leta brez spodnjega  štiklca:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.